skön fredag

sho, det känns som jag skriver mindre & mindre, men nu gör jag det iallafall!
den här veckan har flytit på bra, måndag och tisdag var vanliga skoldagar. i onsdags var i i farsta på friidrottsdag, det var inte ett dugg kul, men det är sådant man får stå ut med. igår var det torsdag, och då var vi i klassen först i stan, och sen gick dom som ville till grönan. ingen av oss var så särskilt åksugna, men vi åkte pop expressen ett par gånger, sen fick jag en "söt" bild på mig och gaggan när vi åkte kärlekstunneln hahaha. sen kom jocke för att kolla på in flames, men vi hann iallafall med att åka kärlekstunneln iallafall. jag satt mest och surade, menmen.
när jag kom hem igår hade jag så jävla mycket skavsår av nya pumpsen, var hur trött som helst så jag gick och la mig och somnade direkt. tills jocke ringde och väckte mig när han var i centralen påväg hem från efterfesten.
imorse när jag vaknade kunde jag knappt gå pga av skavsåren, och eftersom vi egentligen skulle till karlberg och ha någon hinderbana där lät mamma mig stanna hemma. så nu är jag ny duschad, och springer omkring och städar rummet. visst är jag duktig? :)
PUSS

(;

idag mötte jag & sarah jocke och hans kompis i stan, jag passade på att köpa ett par pärl örhängen och en mascara. gissa om jag blev glad när älsklingen köpte en grå mouli tröja oxå :)
i måndags hade jag och jocke bråkat lite i telefon, så han packade precis en väska , och gick raka vägen ner till tåget. så två på natten stod han vid min ytterdörr, så jävla söt! gissa om mamma blev lite förvånad när hon kom in i mitt rum på morgonen och märkte att han låg där.
idag var sista skoldagen, så otroligt skönt att ha allting gjort. jag får iaf minst två vg, i historia & religion. min lärare sa att jag lätt får mvg i både svenska & so, man kanske inte är så dum ändå? :)
förresten slingade jag håret nyss. det är jättefult.
puss!

helgen

haha, jag vet knappt vart jag ska börja nu när jag ska berätta om helgen. i fredags i skolan, skippade jag & sarah sista lektionen och gick hem till henne och laddade upp med massa nudlar tillsammans med en film. senare på kvällen åkte jag till jocke, han var inte hemma när jag kom, så hans mamma öppnade till mig. helt seriöst, han måste ha världens gulligaste mamma, haha!
iallafall så gick jag och mötte honom efter ca 20 min, han var lite små lullig då han vart ute och käkat och spelat bowling ( -.- ) så han skulle sitta med armen runt mig och ge mig lite kärleksförklaringar. våran buss till teresa gick kort därefter, så vi gick in en snabbis, packade ner vodkan och båda blev nog lite små irriterade då jocke hade glömt att köpa red bull. vi hann inte gå och köpa, så vi tog bussen till teresa och så. det var rätt många där, och jag fick juice av mickis så jag körde 50/50 och klunkade i mig det. jag kände av lite grann då, och senare fick jag en power king av mackan & alexandra, så jag hällde i mig den oxå. därefter började allt spåra ut lite grann, och kvällen slutade med att jag blev irriterad över något och jag & jocke gick hem. punkt slut (:
igår, (lördag) åkte jag hem från jocke och mötte sarah, alexandra och sarski i centrum. därefter kom tobbe, med sina två fjortiskompisar. jag fick typ kväljningar så fort jag såg dom, men nejnej dom fick man stå ut med typ tre timmar. tobbe raggade på allt & alla, klängde på alla oss och ville strula. jag fick till och med visa bild på jocke i mobilen för han skulle förstå att jag inte var intresserad -.-
efter det gick vi hem till alexandra, kollade på american pie och chillade bara. efter ett tag kom christian, marcus, matte & adam, och jag blev typ överlycklig när jag fick åka lite moppe haha. sen hade sarah ringt dit två artonåriga modeller från norrköping ( eller linköping ? ) och jag och alexandra roade oss med att asgarva åt dom. ungefär hela tiden. dom berättade bland annat att dom också jobbade som strippor, solade solarium, noppade ögonbrynen, tränade mycket och till och med blekte tänderna. bye bye tänkte jag, så efter ett tag gick vi , förutom sarah därifrån. vi gick in till alexandra med gladden & alexander. jag somnade efter ett tag, och jag kan ju säga att dom inte var de trevligaste man kunde umgås med då man var trött och ville att alla skulle hålla käften. menmen :)
drog hemifrån alexandra rätt tidigt idag, så jag och sarah gick hem till mig och kollade på en film. vi skulle egentligen till farsta, men båda av oss var för trötta för det. vi somnade i mitt rum sen, och vaknade vid sex. good luck to me att kunna sova ikväll sen, och klara skolan imorrn..
puss!

FREDAG!

äntligen fredag. just nu sitter jag nyduschad och väntar på att plattången ska bli varm, och jag ska antagligen ta 9-tåget till jocke. han skulle ut och äta med jobbet idag, och det känns lite pinsamt att sitta hemma hos honom när hans mamma är hemma, så jag tar det bara lugnt och åker så jag kommer dit i tid istället. vi ska typ vara ute idag , jocke hade fixat en massa red bull och vodka, jag hade hoppats på smirnoff ice men man tar vad man får, right? :) jag måste faktiskt säga att jag längtar tills imorrn, jag & tjejerna ska sova hos alexandra, och bara ha myskväll, kolla på film och sådära. hur länge sen som helst nu! så det ska bli great.
såååå skönt med sommarlov snart, två "vanliga" skoldagar kvar. sen är det utflykter, friluftsdag och skit kvar. måste vara med på friluftsdagen, annars får jag ig i gympa. jag som laddat upp med vad jag skulle göra istället för att vara med på den (a) menmen, skolan är viktig så är det bara. även om man inte alltid har lust..
men nu ska jag gå och fixa mig, se you <3

torsdag

shuhu. nu var det ett tag sen jag skrev, men egentligen, hur ofta hinner man?
sitter just nu med sara, sarah och alexandra hemma hos mig, dom ska snart hem så då ska vi nog till bussen. gjorde mitt jävla omprov idag, på andra världskriget. fan vad deppigt att få omprov två dagar efter man gjort det -.-
jocke sov hos mig igårkväll för han skulle vara ledig idag, inte så där jätteroligt att gå upp och gå till skolan när han ligger och sover. ville helst ligga kvar och somna om :)
den sjunde är det sex månader för oss, shit vad tiden gått fort! jaa, vad ska jag göra ikväll. fixa de sista resterna jag har, och sen bara ta det lugnt. fredag imorgon, skönt! ska sova hos jocke imorrn, och antagligen hos alexandra på lördag. ska bli kul att få vara med dom oxå, trots att älsklingen är bäst :) ni förstår.
pusspuss! <3

jag har aldrig sagt att jag är normal


word

till alla tjejer där ute som drar in magen , putar ut med brösten och sminkar sig i timmar i letan efter perfektion. tjejerna som slänger en blick i spegeln, och sen på tvn där man ser så snygga , smala, söta tjejer och inombords sjunker självförtroendet mer och mer. ingen är perfekt, det kallas helt enkelt photoshop. vad tycker ni om den verkliga tjejen som gör reklam för gina tricot?

image34

älskling

image33

för utan dig bredvid skulle livet sakna mening.

chill måndag

idag kände jag mig riktigt förkyld så jag stannade hemma från skolan. hur skönt som helst! men måste säga att det var lite jobbigt, då det är en kille hemma hos oss som ska renovera och fixa, jag har mitt rum på undervåningen och det kändes inte så lockande att komma ut därifrån osminkad och halvnaken lixom.. så jag gick och la mig i mammas säng istället.
jag måste säga att jag är grymt nöjd över mitt köp, - isadora mineral body glow & kaki brush. hittade tyvärr inga bilder, men de finns typ överallt så inte så svårt att veta vilket jag menar. visst, jag hade suktat över det där som fan och det var en liten besvikelse då det mest såg lite oljigt och glansigt ut, men det är ju i en så söt rosa förpackning så vad gör det! imorgon har jag sovmorgon, fyfan vad skönt. kom precis ur duschen, (känns som jag alltid skriver när jag gjort det?) så nu är det nog ändå dax att dra på mig ett par mjukisar och gå och göra en kopp te.
pusspuss

fredag/lördag

igår åkte jag as usual till jocke direkt efter skolan. förlåt älskling, men han hade köpt de fulaste mjukisbyxorna jag någonsin sett. inga kommentarer...
som jag sa, hade vi dricka, och jag har varit huuur taggad som helst på att dricka, men igår bangade jag ur. jag jocke, guenther, simon, mange, mickis, mackan och alexandra åkte till runby. helt jävla dött, så det blev ingen hit och jag blandade två drinkar. sen räckte det.
jag och jocke skulle ta bussen hem, men då den aldrig kom så beställde vi en taxi. skulle därefter möta lanz och nån vid krogen, men dom hade dragit. jag kände hur jag började bli förkyld, och imorrse vaknade jag med värsta halsontet och låter fortfarande som en kille i målbrottet. hur lyckat är det,  nu när det snart är sommarlov? märks inte på vädret, men snart får man ju ledigt, så helt enkelt a wast of time att sura för det, eller? :)
pussar!

:)

image32

torsdag

idag har varit en rätt chill dag, ärligt talat har jag inte gjort någonting faktiskt. jag skulle egentligen träffa ida efter skolan, men hon hade glömt att hon skulle möta sin kontaktperson så vi får ta det en annan dag :) sen blev det ändrade planer, skulle då åka till stan och träffa jocke, som fått lön idag. han ville köpa lite nya kläder, men han slutade runt 4-5 så det gick inte heller. då skulle jag istället träffa ida i kungsängen vid 7, men jag var både för seg , och hade för mycket att göra för att ha lust med det. såå otroligt mycket i skolan just nu, bara några veckor kvar så jag försöker kämpa på det sista inför sommarlovet. hoppas på inga ig, men vi får väl se...
jag är så grymt nöjd, jag lyckades fixa dricka tills imorgon. hur säger jag inte (;
<3<3<3

vad är problemet -.-

gumman, du lever verkligen som i en slags drömvärld. jag kan inte säga något mer än att jag tycker synd om dig

shu kissekatten

nu sitter jag och känner mig lagom fräsch , nyduschad, vaxade/noppade nyss ögonbrynen och smörjde in mig med någon body lotion.
dagen har varit as usual, mitt under so lektionen sitter benjamin och rasmus och asgarvar åt mig. jag vänder mig om gång på gång och frågar vad fan deras problem är, och det sluter med att dom pressar fram att det ser ut som jag har sperma i håret. snälla små pojkar, ni verkar visst tro att jag aldrig duschar och verkar ha någon fetish på att bli sprutad i håret. kan dessutom påpeka att det var mina extencions, att limmet och hårsprayen hade blivit någon konstig färg.
imorgon är det läsdag i skolan, not so fun men allvarligt, helldre det än vanliga tråka no, matte & svenska lektioner. börjar 9, slutar 1, så det blir nog helt ok. känner för att bara slappa imorgon, vad sägs som mjukis byxor, college tröja, och tofs? jag bangar inte :)
puss!

jocke & amanda, (:

den 7 december 2007 var ingen speciell dag  än så länge för mig, det var jul lov och det var precis som vilken dag som helst. mitt på dagen fick jag ett sms av jocke , då en kille jag aldrig träffat, han var bara robins kompis som jag snackat med på msn. " fest i karlberg, bara brudar får komma, kom dit!" skrev han. jag funderade på saken, och sure, vem skulle banga på att träffa den sötnosen?
runt 1 tog jag tåget mot bålsta. jag hade på mig mina 96 jeans, dunjacka och min svarta fred perry tröja kommer jag ihåg. jag var nervös, jag visste inte varför men jag bara var det. visst robin hade jag ju träffat flera gånger förut, men inte jocke. varför ville han att just jag skulle komma, tänkte jag?
jag klev av tåget i karlberg och virrade runt på perrongen i letan efter jocke som skulle möta mig. helt plötsligt kommer han mot mig, jag kommer ihåg hur jag sprack upp i ett leende, han var den sötaste jag någonsin sett. han kramade om mig, och vägen till lokalen var vi tysta, tankarna snurrade i huvudet på mig och jag ville bara vara med honom, det var precis så det kändes. jag kan direkt säga att festen dött ut, dom ändra som väntade på oss där var robin och robba. alla verkade vara fulla förutom jag, och flera gånger om drog robin in mig på toaletten för att berätta hur mycket han tyckte om mig. jag kunde inte säga något tillbaka, även fast jag knappt kände honom bara visste jag att jocke var den jag verkligen tyckte om. kvällen/natten slutade med att en puss ledde till både det ena & det andra (nej inte sex) och runt 7 på morgonen då vi kände att vi var tvugna att åka åt varsitt håll hade robin snott min mobil märkte vi. det fanns ingenting vi kunde göra åt saken, så vi gick ut. jocke tog tag i min hand, och jag kände en  värme som spred sig genom hela kroppen, hur kunde jag tycka om någon så mycket, så fort?
vi tog varsitt håll på perrongen, han kysste mig och log, och redan då visste jag vad som skulle hända.
baby idag är du allt för mig, beslutet jag tog att träffa dig just då var det bästa som kunde hända, jag älskar dig!

-


great, or not

fyfan vad jag hatar mina perioder. eller perioder kanske man inte kan kalla det, men ett par dagar kan jag känna mig helt okej. sminket ser okej ut, kläderna likaså. dagarna efter sliter jag ut hela garderoben för att hitta något att ha på mig, och sminket ska vi inte ens tala om. hoppa över tonåren, nu! -.-

trista söndagar, vad är dom egentligen till för?

haha, jag läste nyss blondinbellas blogg, och jag kom fram till att vi "vanliga" människors bloggar måste vara otroligt tråkiga. jag menar, hur intressant på en skala från 1 till 10 är det att läsa vad jag gör om dagarna? det blir mest tjat om skolan och jocke, och den enda som tycker det är intressant är väl antagligen jag. nu syftar jag inte på skolan, men you know what i mean.
anyway, jag spenderade som vanligt min helg hos jocke. hans mamma & låtsaspappa kom hem från thailand i morse, och även om det varit skönt att vara ensamma hos honom så är det oxå skönt att det blir " liv i huset " och att vi slipper laga mat, städa osv. hans mamma var jättegullig som köpt ett par saker till mig, det var faktiskt lite oförberett :)
och snart åker jag & älsklingen (inklusive mina föräldrar) till grekland, gud vad jag längtar! mysa på stranden, bada, sola och bara få vara med varandra hur mycket som helst. visst erkänner jag att jag oroar mig liiite för att jag inte kommer vara den direkt snyggaste på stranden, - tvärtom, men så är det ju alltid innan badäsong, visst?
men nu ska jag ordna med annat, puss §

8/5

babes därute, igår var jag hos joachim. jag blev inte bara lite irriterad då jag kom fram runt 4, och han kom hem halv sju då han jobbade i kungsängen. tur för mig att jag hade hemmanyckel! så otroligt söt var han, jag satt och tog en cigg på trappan när han skulle komma, det första han gör är att komma fram till mig. " jag e fett sur " säger han och kollar ner i marken. "jaha, vadådå?" "blommaffären var stängd." så seg som jag är, tar det ett tag innan jag förstår att älsklingen tänkt köpa en blomma till mig . " jag hade lånat pengar av en polare och allt.." säger han och ser as besviken ut. hur kan man vara så gullig? haha.
senare bjöd han mig på restaurang, jag var inte ens hungrig och kände mig rätt bortskämd när jag knappt rörde maten, men what do you do. tack älskling för en as mysig fem månaders dag (:
inatt hade jag inget bättre för mig än att dra ut allt mitt löshår. kändes så otroligt ofräscht att ha det i, så jag tog helt enkelt ut allt. vilket är en stor anledning till att jag var sjukt trött imorrse, då jag somnade runt tre igår kväll. tur att vi hade kort dag iallafall, så det var bara raka vägen hem, och chilla med sarah i soffan. nu ska jag vara lite social mot henne, pusspuss


6 maj

hej alla söta, min dag såg ut ungef'är som dom alltid gör om vardagarna. gå upp, fixa sig, gå i skolan, gå hem. jag hade precis en lite mysig " spa kväll", jag menar det är ju trevligt då och då. inte så långt kvar till sommarlovet nu, skönt eller vad! har så jävla myclet att se fram emot, så det ska bli suuper. idag är det tisdag, alltså tre dagar kvar till fredag. vill ha helg nu! jocke tar upp all min fritid - jag menar inte att det är negativt, tvärtom, men det känns som jag sviker kompisar ibland för jag inte har tid. förlåt! men det är sånt man får ta när man är upptagen.
kom gärna med förslag om vad jag ska skriva om, - okej jag ska inte leka blondin bella, men jag förstår ju att det är tröttsamt om man skriver om sina dagar over and over again. speciellt om dom inte är särskilt intressanta.
puss

ointressant

HUR

svarar du i hemtelefonen?
hallå?

svarar du i mobiltelefonen?
tjo älskling / hallå
mycket pengar har du?
hahah, typ no cash at all

många antal timmar sömn inatt?
6 typ

VEM

ringde du senast?
jocke älskling

är dagens artist/band?
niprone - i love you

sov du hos senast?
joachiiiiim

sov hos dig senast?
joachiiiim

vet mest om dig?
jag själv

vet du mest om?
min baby (?) :)

är snyggast?
älskling såklart

längtar du mest efter?
känns som att det börjar bli tjatigt, men jocke :)

vill du helst slippa?
skolan, ge mig sommarlov. nu!

stör du dig på?
kaxiga pinsama cpn


vill du sova bredvid inatt?
.. ni vet nog svaret själva.

VILKEN

är dagens låt?
ken ring - ta det lugnt
buss åker du oftast?
farsta c / väsby centrum

tid gick du upp imorse?
halv sju

årstid är det nu?
vår/sommar

anser sig själv snygg?
no

HAR

du varit kär?
ja

du varit utomlands?
many times


du sett din bästa vän gråta?
ja

du varit på ett party?
spikat

ÄR

du kär nu?
jaaaaaa

du polare med grannarna?
hahah nej

du en bra partner?
i hope so :)


VAD

Åt du senast?
tacos

skulle du säga om jag sa att jag var kär i ditt syskon?
är du cp eller, jag tycker synd om dig
gjorde du kl 2 inatt?
sov
är det första du gör på morgonen?
sätter på tvn och klär på mig

ser du fram emot?
sommarlov med baby
vill du ha just nu?
MASSA PENGAR


hata måndagar

idag vaknade jag med jordens huvudvärk, som jag verkar göra nästan varje dag då jag vet att jag ska gå till skolan. måndags sjukan? anyway, jag tvingade mig upp, sminkade mig, klädde på mig och gick sen till sarah. stackars gumman, hon verkade ha fått någon allergisk infektion så hela dagen fick hon höra att hon såg ut som en tomat i ansiktet, så svullet var det, haha. på svenskan hade vi munken som vikarie, alltså hahaha jag klarar fan inte honom så jag garvade typ halva lektionen tills jag insåg att det kanske nästan var lite to much. lektionen innan insåg jag att jag tappat själva kulan till min piercing i överläppen, så jag fick panik, ringde mamma, mötte henne i centrum och kollade på piercing kulor där. ingen passade, så det slutade med att hon och pappa åkte och köpte en till mig i farsta, så nu har jag en rosa pärla om nu det skulle vara intressant. efter skolan mötte jag jocke som precis kommit med tåget, så vi tog en cigg med jessika, emelie & dom och sen drog vi vidare till mig, där han stannade till 8 då han åkte hem med tåget. på onsdag är det vår fem månaders dag, tack för att du finns i mitt liv älskling! (: 
/amanda § 

om mig själv

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel? no way
2. Är du lycklig? det kan man väl säga :)
3. Är du uttråkad? JAAA!!
4. Är du ledsen? inte direkt
5. Är du italienare? haha nej,
6. Är du en cooling? beror väl på hur man ser på saken (;
7. Är du från Irland? hell no
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? javisst

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? ja det gör jag
2. Har du någon gång blivit sårad? vem har inte?
3. Har du någonsin tänkt på samma kille flera gånger under samma natt? spikat
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för henne/honom? mjo.
5. Har du kysst någon under de senaste veckorna? yes, senast idag!
6. Har du haft en hemlig beundrare? personen är ju hemlig så hur ska jag veta?
7. Är du kär? absolut
8. Vill du gifta dig när du blir stor? ja (a)

TVÅ ALTERNATIV
1. Hår eller ögon? ögon
2. Katter eller hundar? hund
4. Några få bästa vänner eller jätte många "vanliga" kompisar? bästa vänner!
5. Tv eller internet? internet
6. Coca-Cola eller Pepsi? coca cola
7. Utekväll eller romantisk hemma kväll? hm, båda
8. Pengar eller lycka? pengar är lycka (a)
9. Dag eller natt? svåra frågor, men okej dag
10. Msn eller mobil? -.- .... mobil

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? yes
2. Brutit ett ben? japp
3. Gjort något du ångrar? vem har inte?
4. Hoppat Bungy Jump? hahahahahaha ja :'D
5. Ljugit för någon du tycker om? ja tyvärr
6. Ätit en hel tårta? no?
7. Gjort bort dig offentligt? det vet nog alla att jag gjort
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? till viss del
9. Gråtit när ett husdjur dog? eh mjo (a)
10. Velat försvinna? :/ mm

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde? jocke älskling
2. Telefonsamtalet du fick? jocke (:
3. Personen du var med? sarah <3
4. Roligaste grejen som hänt? vill inte skriva en hel sida så aa
5. Personen du smsade? jocke :)
7. Du skrev till på msn? tom tror jag
9. Du tillbringade natten med? igår natt med älskling
10. Du kramade? jocke!


moi - snygg eller inte, det är jag


vem orkar söndagar?

mjo, nu har jag varit hos älsklingen från i onsdags. varit riktigt mysigt att bara få ha varit tillsammans hur mycket som helst, men idaaag åker jag hem. klockan är snart halv fyra, och jag har knappt börjat sminka mig eller någonting, känns som att jag borde börja sätta fart. skriver nog mer ikväll, puss & pill §

fredagfredagfredag

shuhu, jadu vad händer denna trevliga fredagskväll. alla andra har gått upp för de sista snart ska komma, och tja,  jag sitter vid datan och känner mig allmänt osocial. sebbe har en jättefin canadaväst som jag för tillfället vägrar ta av mig, han kan räkna med att inte få tillbaka den inom de närmaste trettio åren (:
jag har tre xider kvar, känns nästan onödigt att dricka dom när man bara har ett par stycken, men känns ju ännu mer onödigt att bara låta dom stå, så mjoooo. men nu måste jag gå för jocke hotar med att stänga av internet, så ciao <3

-.-

åååh, har knappt någon lust att skriva om valborg, den blev precis lika misslyckad som jag trodde! jag och jocke tog bussen till gurra, där han och hans killkompisar satt. vi chillade där ett tag, öppnade några öl & cider och sen tog vi bussen till station. vi tog upptåget till uppsala, alla var på bra humör och tänkte att det nog skulle bli jävligt lyckat ändå, tillochmed jag som ville stanna i väsby.. iallafall, vi kom dit. det spöregnade, vi verkade ha kommit försent för alla som var där verkade vara påväg hem, så vi satt i någon jävla park i en timme och drack. kände mig som en jävla alkis haha! tillslut tog vi tåget tillbaka, mötte alexandra, mackan, mange, mickis tessan och david vid station, och sen gick vi hem till jocke. jag som då var supertrött slocknade i soffan, och väcktes ungefär var tionde minut av min kära pojkvän som försökte mata mig med glass, och han verkade verkligen inte förstå att jag sov och ville fortsätta med det. så för mig blev valborg inte så roligt som jag trodde det skulle bli, men vad fan, livet går vidare.

RSS 2.0