-

jag vet att det är en jävligt dålig uppdatering, men det beror på att jag är supersjuk och ligger i sängen hela dagarna, och för att jag är hos jocke, och eftersom han inte har någon usb sladd blir inläggen tråkiga, utan bilder. när jag kommer hem lägger jag in bilder på b.la mina julklappar.
pussen!

-

bloggar & uppdaterar så småningom!

-

en halvtimme kvar till julafton. tjoho (:

söt väska!

kanske något man ska spendera julklappspengarna på?


-

tjoho! nu är jag hemma igen. pappa hämtade mig imorrse hos jocke, och då öppnade vi varandras julklappar. jag fick ed hardys parfym av jocke, och en duschtvål & en handduk från hans mamma. lite spakänsla över det haha (:
jocke fick gant silver parfym & deodorant av mig. och jocke fick 2 par björn borg kalsonger av mina föräldrar haha x)
nåja, här kommer bilder på julklapparna, och min nyårsklänning!


julklapparna av jockes mamma




min och jockes julklapp till varandra


och min nya klänning. nu saknas bara en söt väska och en liten kofta

måndaaag

hejhej! uppdaterade inte igår, men satt nästan inte vid datan så.
idag var jag i väsby centrum och letade efter en nyårsklänning, och jag hittade en lila sidenklänning med knappar från only som fick följa med mig hem. bilder kommer imorgon, jocke har ingen sladd till datan haha.
förresten, kan dessutom tipsa om en skitbra film som heter Taken. Den handlar om en agent vars dotter åker till Paris med sin kompis, och där blir hon kidnappad av den bosniska maffian. Pappan åker ner och ska rädda henne osv. brabra (;
aja, ska in i duschen nu. puss!

kort inlägg

hejhej! nu sitter jag hemma hos jocke. vi ska snart dra till runby puben, jockes låtsas farsa ska nämligen spela där. samtidigt ska vi möta upp alexandra, mackan, mange, mickis, jimmie dan mfl.
HAHA, hittade några oseriösa bilder jag tagit med jockes cam för några veckor sedan. enjoy! pussen

-.-

åååh ful design! min data har damp så ska fixa så snart som möjligt

-

hejhej, nu sitter jag och sarah och kollar på scrubs. vi ska snart spela the sims HAHAHAAH men vadå, man får vara barnslig ibland, eller? :) och imorrn ska jag äntligen få träffa jocke , var ju en vecka sen baby. miss you!
och orka att jag börjar bli sjuk nu, första dagen på lovet, har knaprat ipren hela dagen. skitjobbigt.
men aja, ska vara social nu. pussen

you make me happy darling


små shopping

hej bloggen!
idag var jag i farsta med sarah. eftersom barnbidraget kom idag så kände jag för att shoppa lite, och jag åkte sedan hem med ett par örhängen & ett läppglans. hittade inget annat jag ville ha, haha!
annars träffade jag min bror i farsta också, han skulle visst "dricka alkohol" med några kompisar. tja, roligt för honom.
snart kommer sarah hit, och vi ska slå in julklappar och sen kolla på film. hon ska nämligen sova hos mig, ska bli mysigt. här kommer bilder från idag!


läppglans, viva la diva 55 kr. färg: orange ( färgen blev inte snygg på bild)


örhängen, gina tricot 49 kr


söt mössa och tjocktröja från gina tricot

torsdag

hellu!
shit också, precis nu när jag skulle logga in kom jag på att jag lovat mig själv att lägga in en bild på håret, men det glömde jag bort. ingen ide nu när jag är osminkad och inte ens har det i, så ni får se så småningom :)¨
iallafall, skola idag, slutade vid 11. åkte till stan med sarah & malle, köpte clips , tungpiercing och hårfärg. mötte sedan pao , och åkte sen hem. sen var det tillbaka till skolan igen och jag fick mina betyg. jag hade höjt 3 betyg till VG och det resulterade i en ny mobiltelefon!
nåja, ska njuta av mitt lov nu och bara ta det lugnt i sängen. pusspuss <3

bloggen är tillbaka

hej allihopa! shit också, nu var det månader sen jag bloggade igen.. hade typ glömt mitt lösen när jag skulle logga in haha. och imorrn får man lov! ska bli så jävla skönt. så fort vi slutat runt 11-12 ska jag in till stan med malle och sarah och köpa clips på thai mahal (?) har använt extencions förut, men clips är skonsammare mot håret så vi får hoppas på att bra resultat!
och snart är det julafton också. så skönt att jag har alla julklappar klara, började handla för typ en månad sen haha, men man måste ju vara ute i god tid ;)
nåja, har inget mer att säga, men jag hör av mig imorrn angående hur det gick med håret (om jag kommer ihåg att logga in) ;) pusspuss!


RSS 2.0