valborg

tjo, nu sitter jag vid jockes data och är lite sådär jättestressad. Han gick och mötte mackan, dom skulle till rotebro för att fixa en platta till jocke och 6-7 smirnoff ice till mig. nu blev det ju så som jag inte ville ändå- vi ska till uppsala. Men det känns mer och mer okej faktiskt, allt fler ska dit så förhoppningsvis blir det kul ändå. ha en trevlig valborg (:
puss

baby, sötaste på jorden

image6
jag kanske inte är den bästa flickvännen på jorden, men jag ger dig iallafall allt jag kan. visst sviker jag, säger dumma saker & gör fel, men jag är mänsklig precis som alla andra. du är det bästa som någonsin hänt mig och du behandlar mig som ingen annan någonsin gjort. jag tänker ofta att jag inte förjänar dig, och det känns som att du inte förstår när jag säger att det är mig det är fel på. jag älskar dig joachim, och jag vill inte förlora dig för någonting i världen, jag lever ju för dig! förlåt för att jag är som jag är, jag hoppas du förstår

lyckad dag

tjo, jag kan ju direkt säga att den här dagen inte blev speciellt lyckad. först var jag otroligt trött imorse, ( som vanigt ) mina kläder såg ut som något jag köpt på uff.se och sist men inte minst skulle jag träffa malle efter skolan, men eftersom jag inte har några pengar på mobilen och hon har ett annat abonemang så kunde jag varken smsa eller ringa henne. och sen dog min mobil så hon fick inte tag i mig. great! men vi ska ses sen , så nu är allt okej.
just nu pratar jag med min kära pojkvän i telefon som börjat bli liite irriterad över att jag sitter vid datan och skriver och bara får "mmh aa vänta" ifrån mig så det är nog dags att ägna honom lite uppmärksamhet nu. puss!

en början

hej alla sötnosar där ute! nu är det ju så att jag bestämt mig för att börja blogga igen. Jag provade för ett par veckor sedan, men det gick åt helvete så nu sitter jag här igen. Jag vet inte hur lyckad den här bloggen kommer bli, förmodligen inte alls. Och jag vet hur alla tjatar om hur otroligt uttråkande det är att läsa om hur man spenderat sin dag, men jag kommer faktiskt gå mot strömmen och göra precis det. Om det är intressant eller inte väljer du själv, enjoy!
Tack söta emilia för designen förresten, skulle inte klarat det utan dig (:
puss på mun'

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0