knas tisdag

hah, vilken sjuk dag det varit. igår mådde jag jätteilla & kunde inte sova pga några incidenter jag inte orkar ta upp offentligt i bloggen. så imorse gick jag till tåget och åkte hem till jocke när dom andra gick till skolan. det brukar ta en timme till väsby, men imorse var det strul med tågen pga att det inte fanns någon el, samt ett elfel i älvsjö så jag kom fram efter två timmar, istället för en. lite surt, men det är sånt som händer. sitter fortfarande hos jocke, var precis nere i centrum och köpte en latte & tog en cigg. vet ni hur gott det är med kanel på latte? haha lite jul känsla där, är det bara jag som längtar eller :) antagligen gör jag det för jag snart ska inhandla en ny jacka, (antagligen brun eller grön fjällräven) ett par nya stövlar, eller uggs, förmodligen köpa extencions efter många om & men och därefter troligvis köpa ett par blå linser. hade det förut och det passar faktiskt väldigt bra till mitt mörka hår osv :)
men nu ska jag faktiskt ringa mammsen och fråga om jag kan sova hos jocke ikväll, när man väl hamnat här är det rätt svårt att komma härifrån ;)
kramkram

-.-

hejhej, nu var det väldigt länge sen jag uppdaterade. det blir lätt så när vardagen rullar på som vanligt och man kommer in i de gamla rutinerna igen när skolan börjar osv.
fick nyss reda på att "min bästa kompis" just nu ligger och strular med en kille jag träffade innan jag mötte jocke för första gången. jag tog det rätt hårt för jag gillade den killen rätt mycket, och så mycket som hänt den sista tiden med den här  "kompisen" kan jag direkt säga att hon är ute ur mitt liv, inte bara på grund av den här incidenten. shit hapends, och det här var hennes val.
nåja, i helgen sov jocke hos mig, och vi hade det jättemysigt. vi gick ut och åt, och gick på bio och såg "barnhemmet" .det är inte ofta jag blir rädd av skräckfilmer, men den här gången var det nära att jag flög upp i taket haha. igår var det min och jockes 9 månaders dag, snart ett år tillsammans med dig älskling :)
jag var hemma från skolan idag för jag varit grymt förkyld i ett par dagar nu, men imorgon är det back to business och vardagen sätter igång igen efter en skön helg. kram på er (:

RSS 2.0