tråk

shuhu, idag var jag hemma från skolan. fast det bara gått en dag så är jag redan skoltrött, hah.
ska gå ut med sarah , sara och alexandra om någon timme om en viss person inte bangar.
imorgon direkt efter skolan ska jag iallafall till jocke, vi ska ha myskväll & på lördag ska vi gå ut. det blir en bra kombination :)
nästa vecka börjar  vanliga skoldagar, usch..
aja puss x)

take a pill and sleep for a while

idag började skolan. behöver jag säga något mer?
jag somnade sent igår, var så trött när jag kom hem imorse att jag somnade direkt. och vårt nya schema kan ju gå och suga av någon, blir så trött så det är inte saaaaaaaaaaant
det här blir ett riktigt klaginlägg, men vadfan sånt behöver man ibland,
kommer ni ihåg skorna jag la in bilder på förut? de stövlarna på första bilden vill jag ha så gärna, det är de enda SNYGGA stövlarna jag sett, och så ska de självklart kosta 2 500. bang
jag har iaf bestämt att jag ska beställa hem "clips" från happyhair.se (?) det känns mer skonsamt för håret
pusspuss på dig också

gårdagen

igår hade jag & jocke en riktigt mysig dag, innan var jag & pappa och fixade leg och bankomatkort till mig, därefter mötte jag jocke i centrum och vi fortsatte vi hem till mig. på kvällen bestämde vi oss för att gå upp till centrum, efter många om & men kunde vi bestämma oss för vilka två filmer vi skulle hyra, och sen köpte vi sprutgrädde för vi tänkt göra latte, och naturgodis :) lagom nyttigt haha. efter det mötte vi sara & alexandra, tog en cigg och snackade en halvtimme innan det började bli kallt och vi gick hem.
han åkte hem vid 2 idag och jag ska förmodligen till honom på fredag.
imorrn börjar skolan! är jag den enda som har ångest..?
och inte nog med det, jag tappade mitt "nyöppnade" ciggpaket idag så det lackade jag också för.som tur är börjar sex and the city snart, så jag ska gå och lägga mig i min sköna säng.
sov gott folket! ;)

(;

 

the shit you hear about me might be true, but then again, it could be as fake as the bitch who told you.

:)

vill bara be alla muppar kommentera från sina riktiga namn, och om jag inte vet vem du är kan du även länka din blogg eller pa namn. tack och hej

-

idag åkte jag och jocke till stan och köpte lustgas, vi satte oss på en trappa på söder och skulle prova. ingen lyckad första gång för mig, mer säger jag inte haha.
snart ska vi till stan, och möta upp alexandra, mickis, mange, och mackan. tror det inte var några fler iallafall ^^
ung08 håller ju på fortfarande, så det blir roligt att dricka där
aja ska ta en cigg nu,
puss!


då&nu

              - gamla
      - nya

15 aug.

igår blev en riktigt stressig dag, jocke ringde och väckte mig runt halv 9 och sa att han inte behövde jobba, skitsamma tänkte jag och somnade om. runt 1 gick jag upp, fixade mig osv och hann med 14.03 tåget. jocke kom och mötte mig vid station, och vi fortsatte hem till honom. jag hade inte ätit någonting på hela dagen, så först gick vi och köpte cigg, och sen pizza haha (a)
eftersom han skulle jobba idag, (fredag) så gjorde vi inget speciellt igår, men idag däremot tror jag vi ska någonstans eftersom jocke ska fixa sjuttis till oss.
imorrn ska jag vara med mina älskade brudar, det är tänkt att vi ska sova hos mig , om inte det går blir det hos alexandra. längtar tills imorrn!
men nu kommer som sagt gamla/nya bilderna, haha enjoy.
<3

gör mig trött!

gud vilket tråkigt liv ni läsare måste tro att jag har, som loggar in fem över halv fyra på morgonen och ska blogga! men jag märker att jag helt vänt på dygnet, och eftersom jag gick upp klockan 3 på dagen idag så spelar det ingen roll vad jag gör för att somna, det funkar ändå inte.
menmen, ska komma till saken. jag satt nyss och tittade igenom gamla/nya bilder och jag måste säga att jag förändrats sjukt mycket! det verkar inte gå att ladda upp bilder just nu så det gör jag imorgon. sov gott, pusspuss :) 

onsdag kväll

hejhej, kom precis hem, har sån jävla huvudvärk att det är sjukt! kan bero på att jag stressade ihjäl mig när nicole ville gå ut och ta en cigg och jag skulle göra allt på en gång, - från att gå som en osminkad lodis till att vara fixad, men jag tror nog att det är att jag sovit för lite/mycket.
vi hade det rätt trevligt iallafall, satt och pratade om allt i ett par timmar.
nu känns det som jag bara vill slänga mig i sängen och sova, men det får nog vänta ett tag. ska antagligen till jocke imorgon och sova där för vi kanske inte ska vara i helgen, uppdatering kommer! ;)
puss

hair, or no hair?

nu sitter jag här lite små fundersam angående om jag ska göra mitt löshår eller inte. 2 000 kr är enligt mig mycket pengar, och nu börjar jag fundera på om det faktiskt är värt att betala det för att få någon decimeter längre hår ungefär två månader. vad vinner jag på det? jag har inte jättekort hår, och jag har ändå bestämt mig för att klippa lugg, så jag tror nog jag skippar hårförlägningen. jag har ju redan gjort en.
jag fyller snart år och då är det nog bättre att önska sig det då än att göra av med mina egna pengar, haha
det enda som är lite jobbigt är att det är pinsamt för jag sagt till alla att jag ska göra det, har varit glad osv. menmen, things changes, eller?
idag hade jag kunnat dra till ung08 med de andra, men jag kunde inte sova igår så jag somnade runt fem imorrse. och vaknade av att min snart ettåriga kusin kramade om mig, det var ett mysigt uppvaknande haha :)
somnade däremot om efter någon timme till klockan tre. kom nyss ut ur duschen och känns inte så lockande att börja fixa mig när jag nog ändå inte ska göra något speciellt idag.
vad tycker ni jag ska göra för mina pengar?
puss

helt ok dag

igår kväll sov sarah över hos mig, vi hade väldigt trevligt när vi kollade på sex and the city, och snackade oss igenom natten till ungefär halv fem då vi somnade helt utmattade :)
lika roligt var det inte imorrse när vi skulle upp " tidigt" för att ta en sväng till farsta, sarah sprang runt i huset eftersom mamma & pappa hade åkt, och jag kom inte upp förrän ett. vi gjorde frukost , och sen var det full fart med att duscha, sminka sig, fixa håret, klä på sig och åka iväg. eftersom mina 2 000 kr går till min hårförlägning gick jag omkring där och ville shoppa, men med endast 20 kr på sig kom jag inte så långt. vi tog bussen hem runt 5, och mötte jocke vid tåget, och sen gick vi hem till mig & sarah till sig. men nu måste jag sluta, sex and the city börjar. lägger in bilder på kläder/smink sen om jag orkar tror jag, puss på alla

shoes are a girls best friend

jag hittade dessa godbitar på brandos.se, och blev helt kär!
1. ett par supersnygga höga höst stövlar med klack, perfekt till jeans & någon snygg jacka
2. the classic uggs som är hur supersköna som helst, - hur omoderna dom än blir så älskar jag dom
3. björn borg sneakers som är perfekta då man tröttnat på höga klackar
4. röda miss sixty pumps med peptoe, ge mig!
5. pumps från donna girl med söt rosett, fortsätter jag köper jag upp hela butiken..
6.  om jag hade dessa sötnosar skulle jag vingla som jag druckit ungefär 10 glas vin, men snygga är dom!

tja, dessa var väl mina favoriter. jag vill ha alla, nu!


lördaagen

shululu, gårdagen blev rätt lyckad tycker jag faktiskt. jag, alexandra, marcus, och jocke dårå förkrökade hemma hos honom, killarna med öl, och jag och alexandra med cider & redbullvodka. jag började bli lite halvlullig då, och därefter tog vi tåget in mot stan. när vi kom upp för klarabergsviadukten höll både jag och alexandra på att kissa på oss och sprang runt i panik för att hitta en toalett. när vi väl lyckades kostade det 10 jävla kr och vakter som stod och tittade så att man betalade, helt sjukt egentligen.
när vi kom ut igen var det någon som tänkte hoppa från en lyftkran, så där var poliser, brandmän, och förstärkning. jag tog tillfället i akt, och bad jocke fråga en polis vilken linje man ska välja osv, för jag själv funderar på det men inte vågade fråga. fegis, jag vet!
därefter knallade vi ner till tunnelbanan och åkte till sveavägen typ, vi skulle egentligen få åka raggarbil med tobbe, men han dissade oss totalt så där stod vi och tittade på alla andra bilar istället, med några andra polare till alexandra & marcus. när klockan började närma sig halv ett ungefär, tog vi tunnelbanan till centralen, och gick in på donken en snabbis. jag själv tog en happy meal, och fick en gullig liten apa på köpet, haha (:
vi tänkte att det var skönt att vi hann med sista tåget, till höger om oss sitter det en kille/man som verkar ha gomspalt, och verkligen glor på mackan, jag undrar vad hans problem är, och i samma stund berättar alexandra att han gått fram till en annan snubbe dom känner vid ett annat tillfälle, frågat " vill du ta mig här" och greppat sitt eget paket. jag började asgarva, men efter ett tag fick jag ont i magen och lugnade ner mig (a). när vi väl är tre stationer ifrån väsby är det någon idiot som hoppat framför tåget. så vi får gå av i häggvik, och vänta ungefär en timme på nattubussen. så otroligt mysigt att sitta på en trottoarkant, ha ont i fötterna och bara vilja komma hem, eller vad säger ni?
när vi väl crashar i jockes säng somnar vi båda två som en stock. (stockar?)
well well, pusspuss :)
jag & jocke igårkväll :)


äntligen fredag

hejhej, nu sitter jag hemma hos mange och väntar på att alla ska komma. än så länge är det jag, jocke, mackan, mange, mickis och alexandra. jocke lyckades fixa en sjuttis, och nån skit dricka att blanda med. nu återstår att se hur kvällen slutar!
puss&kram


normal torsdag

tjuhu, nu sitter jag här hemma hos jocke, vi har precis gjort latte :) egentligen kanske det inte var en så jättebra ide eftersom han ska upp tidigt imorgon till jobbet,  men who cares egentligen.
imorrn ska vi tydligen till stan eftersom jocke är jätteupphetsad över alla öltält och vattenpistoler dom delar ut, så jag får väl antagligen bara hänga med. pratade med sarah idag som är på gotland, men det verkar som hon ska åka hem ganska snart eftersom det inte är så jättevackert väder här i hemma i sverige.
har inget mer att berätta direkt, även om det ovanstående inte var så där sjukt intressant det heller. men nu ska vi lägga oss i sängen , och mysa & kolla på tv, ha det bra allihoppa :)
pusspuss

en glad amanda

hej kära blogg, som vanligt var det länge sen jag skrev.
igår fick jag reda på att jag "ärvt" 3 000 kronor av min farmor som gick bort i vintras. jag blev jätteglad, så idag bar det av en sväng till farsta. jag har shoppat hur mycket som helst, säkert 10 plagg på gina tricot, smink, en väska, och en supersnygg necesär från make up store. super!
mamma berättade också igår att om jag slutade röka får jag göra en bröst operation (silikon) när jag fyller 18. det måste man väl ändå satsa på, och slänga ifrån sig ciggen direkt, eller vad säger ni?
jag är däremot lite osäker på om jag ska åka till thailand i vinter. jag vill egentligen stanna hemma med älskade jocke, är rädd för att jag kommer sakna honom så mycket som jag gjorde i förra vintern. om jag åker ska jag göra ännu en hårförlägning, vet inte hur mycket jag tjatat om hur mycket jag saknar mitt långa hår! det återstår att se hur jag gör, puss på alla.

RSS 2.0