"fest"

egentligen känner jag mig inte på något sätt taggad att berätta om igår, men eftersom jag lovade att börja skriva oftare så får jag väl göra det ändå.
det var chill till en början, men eftersom jag är som jag är - dricker för mycket eller ingenting alls, så blev kvällen inte lika trevlig som jag trodde att den skulle bli. jockes låtsas syrra började strula med sebbe, min kompis ex. alla verkade taggad på att jag skulle slå han, så jag gick och gav han typ 10 käftsmällar & bitch slaps. dels för jag tyckte han förstörde för alice, för hon redan har någon på g, och dels för att.. ja, jag vet inte. hade druckit vodka innan så. efter det kommer jag bara ihåg flash backs, jag låg i jockes rum, sen simons, sen ute, sen verkade jag vara överallt..
hur som helst så skämms jag över igår, och för ännu en gång har jag lärt mig att sprit & vin inte har en så bra effekt på mig.
skitsamma, puss

vaknat till liv?

gud vad länge sen det var jag skrev! anledningen till det är att jag varken har haft särskild stor lust eller tid. + att jag antagligen inte har särskilt många läsare då jag knappt lägger in bilder, eller uppdaterar särskilt ofta, haha.
i söndags kom jag och älsklingen hem från grekland, som vi varit i två veckor med mina föräldrar. skönt att komma bort ett tag, och komma tillbaka utvilad, brun och fräch. imorgon fyller han år, och jag blir helt lycklig när jag tänker på vad han ska få av mig i födelsedagspresent, dels för han vill ha det, och dels för han inte är förberedd på något sätt att jag köpt det :) nä, nu är det nog dax att gå ut och ta en cigg, jag skriver mer imorgon om jag hinner. puss på alla :)

RSS 2.0